Welkom op mijn website
waar liefde, verbinding en groei samenkomen


Mijn naam is Anneke van Bokhoven en ik werk als intimiteitscoach die zich richt op individuen vrouwen én mannen en op koppels die streven naar een diepere verbinding met henzelf en met hun partners.

Binnenkort kun je hier meer lezen over mijn passie en missie als intimiteitscoach. Ik bied individuele sessies aan voor vrouwen, mannen en koppels, waarbij we samen werken aan het verkennen en verdiepen van intimiteit en seksualiteit.

Daarnaast organiseer ik inspirerende workshops, zoals mijn unieke Slow Sex sessies, waar het op de eerste plaats gaat over de verbinding met jezelf en daarna over de verbinding met jezelf ín verbinding met een ander. Hier werken we met het onderzoeken van je eigen wensen en je eigen grenzen. Deze voelen, laten zien en uitspreken.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alvast meer weten?
Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, ik vertel je graag meer. Of voel je vrij om direct een afspraak te maken als je voelt dat het tijd is om aan jezelf te werken en te ontdekken hoe ik je kan begeleiden op jouw pad naar meer liefde, verbinding en plezier in je leven.

Hiervoor plannen we een vrijblijvend video intakegesprek in.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw persoonlijke groei en geluk.

Liefs,

Anneke van Boekhoven
Intimiteitscoach

Individuele sessies

Vrouwen & Mannen – In mijn 1-op-1-sessies werk ik met vrouwen en mannen, rondom de thema’s intimiteit, seksualiteit en verbinding. Het is een lichaamsgerichte ceremonie, een zelflievende ervaring waarin we werken met heldere intenties, ademwerk, meditatie en Tantrische massage om levensenergie te laten stromen en blokkades op te heffen. Om vanuit je hoofd in je lichaam te komen en daar te kunnen blijven.

Voor vrouwen richt ik me vaak op seksueel trauma, geboortetrauma en het herstellen van verbinding met de vrouwelijke energie, maar net zo op een diepere verbinding met je eigen lichaam ervaren en anders leren omgaan met je levensenergie en het kunnen ervaren van meer genot.

Bij mannen draait het om het ontvangen van seksuele energie, het opheffen van blokkades en het verbinden van seksualiteit met het hart.

Deze sessies zijn bedoeld om verbinding te bevorderen, te vertragen en terug te keren naar het lichaam, zodat sensualiteit en seksualiteit geïntegreerd kunnen worden in het dagelijks leven. Je kunt kiezen voor een individuele sessie, een pakket of een langere reis van drie maanden om deze transformatie te ervaren. Voel je welkom om de reis naar verbinding met jezelf en anderen aan te gaan.

Koppels

Ligt er in jullie relatie een behoefte aan een diepere verbinding in de manier waarop jullie samen intimiteit en seksualiteit beleven?

Willen jullie voorbij het praten gaan en juist met de focus op fysieke afstemming en verbinding weer meer tot elkaar komen?

Verlangen jullie samen naar meer afstemming zodat jullie beide verlangens worden begrepen en ontmoet en mag dit op een speelse manier weer een plaatst krijgen binnen jullie relatie én zouden jullie daar wat begeleiding bij kunnen gebruiken?

Tijdens 1 of meerdere sessie begeleid ik stellen in het elkaar fysiek & emotioneel weer/meer ontmoeten.

Praktisch ziet dat er als volgt uit:

  • Met mooie zachte Tantrische rituelen breng ik jullie naar je eigen essentie, je pure zelf, los van de vele rollen en ballen die je hoog aan het houden bent.

In deze sessies ga je jezelf weer meer voelen, voeden, ondersteun ik je om jouw essentie nog meer te belichamen…. En vanuit die plek verbinden jullie met elkaar

That’s where the magic starts to happen again

  • Ik begeleid jullie in het onderzoeken en uitspreken van jullie verlangens.
  • Door verschillende fysieke oefeningen leer je over jezelf hoe je het ook alweer het allerfijnste vindt om aangeraakt te worden en op deze manier leer je dat ook over de manier van je partner.
  • Als dit binnen jullie wensen valt, geef ik samen met jou een Tantrische massage aan je partner en dit doen we ook andersom, op deze manier kan ik je begeleiden in het spelen met levensenergie zodat deze door het hele lichaam kan stromen. En jullie een nieuwe manier van intimiteit gaan ontdekken, waarmee je thuis verder kan experimenteren.
  • Door het ervaren van deze sessies zal jij je weer zelfverzekerd gaan voelen in het fysiek & kwetsbaar zijn met je partner, want zeg nou zelf er is niets lekkerders dan aangeraakt worden door iemand met een open hart én die weet wat hij doet
  • Soms is het wenselijk om ook een sessie afzonderlijk van elkaar te ervaren, dit zullen we tijdens een intakegesprek bespreken of hier komen we tijdens de gezamenlijke sessie achter.

Jullie komen bij mij in een veilige bedding om vanuit authenticiteit, vanuit het hart en vanuit jullie beide essentie te verbinden.

Met liefde ondersteun ik jullie een verandering in te zetten.

Om er achter te komen of wij voor dit “werk” een match zijn kunnen jullie contact met mij opnemen via mail of via whatsapp, dan kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvend intake videogesprek.

Why wait….?

Ik ontmoet jullie graag.
Liefs Anneke

anneke@annekevanbokhoven.nl
06-23402196

Voor meer inspiratie volg me op social media