The only thing counts is intuition

Albert Einstein

Trainers: Alissa van Slooten & Anneke van Bokhoven

Hoe zou de wereld eruitzien als mensen in contact staan met hun intuïtie? Keuzes maken vanuit het hart, een gevoel van verbondenheid ervaren en met hun unieke talenten bijdragen aan een liefdevolle wereld?

Intuïtie is een superpower waarmee we worden geboren.

Bij veel mensen raakt intuïtie in de loop der tijd verborgen onder een ‘laagje stof’ zoals bijvoorbeeld overmatig denken en conditioneringen. Met de juiste training ontdek je je intuïtie opnieuw en activeer je deze. Zodat je effectieve keuzes maakt vanuit verbinding met jezelf, makkelijker navigeert in het leven en je jouw droomleven manifesteert. 

Intuition for Life biedt praktische ervaringsgerichte trainingen voor volwassenen en kinderen om je intuïtie te activeren, te versterken en erop te gaan vertrouwen.

Eerst volgende trainingen volwassenen:

Deel 1 Basistraining (2 dagen)

Awaken your hidden powers

8 & 9 november 2020 en 3 & 4 januari 2021

Locatie: Amsterdam
Prijs: €367,- incl btw

In deze training maak je contact met je intuïtieve vaardigheden. Je leert keuzes te maken vanuit je hart en hoe je hiermee je leven kunt vormgeven, zodat het past bij jouw authentieke zelf. Het gaat om ervaren, verbonden met je hart en het grotere geheel.

Dag workshop  

“Healing with the power of gratitude”

zondag 22 november 10.00 – 17.00

Locatie: Amsterdam

Prijs € 97,- Inclusief gezonde snacks en een digitaal pakket met geleide meditaties van de training. 

In this training day we will go on a discovery journey to explore the true power of gratitude. We will go from ‘being grateful for’ to ‘gratitude as a state of being’. In the training we will work with meditation, visualisation, the power of focus and positive intention, and healing techniques like liquid breathing. You will also learn to shift to deeper states of consciousness, so that you can access higher guidance and connect with limitless possibilities.

Eerst volgende trainingen kinderen:

Deel 1 basistraining (2 dagen)

Ontdek je superpowers  

7 & 14 februari 2021

Locatie: Amsterdam
Prijs: €347,- incl btw

Kinderen staan van nature nog dichtbij hun intuïtie. Tijdens deze training werken we aan het behouden en versterken van deze verbinding zodat ze daar de rest van hun leven voordeel van blijven houden. Door de combinatie van de oefeningen wordt de ‘whole brain development’ gestimuleerd.

Deel 2 Verdiepingstraining  Superhelden training 2021

Locatie: Amsterdam

Prijs: €347,- incl btw

Tijdens deze training gaan de kinderen verder aan de slag met wat ze in deel 1 hebben geleerd. En ontvangen ze nieuwe tools die hen helpen nog meer te vertrouwen op hun innerlijk weten. Zo gaan ze hun superkrachten uitbreiden en verder ontwikkelen.

“Wat zegt mijn intuïtie precies? En is het wel mijn intuïtie of bedenk ik het zelf? In de loop van mijn leven is mijn intuïtie behoorlijk overschaduwd door mijn ratio, mijn hoofd. Ik vond het soms moeilijk om mijn intuïtie te herkennen en al helemaal om op mijn intuïtie te vertrouwen. De training heeft mij geholpen om verder te herontdekken hoe mijn intuïtie tot mij spreekt en hoe ik mijn intuïtieve vaardigheden verder kan ontwikkelen. En met de praktische tips en tools die Alissa en Anneke in de training aanreiken, kan ik nu ook gemakkelijk in mijn dagelijks leven ruimte maken voor wat mijn intuïtie me te vertellen heeft en op basis hiervan keuzes maken. Het resultaat is dat ik nog dichterbij bij mezelf kan blijven en nog meer gemak en flow in mijn leven ervaar. Heel erg bedankt dus Alissa en Anneke voor de waardevolle en niet te vergeten leuke training, en jullie super fijne begeleiding!

Annelies Vlap

“Wat een fantastisch weekend! Voelde me als een kind in een speelgoedwinkel die weer mocht spelen met het speelgoed wat eigenlijk in haar jeugd heel normaal was. Maar toen ze opgroeide was ze het kwijt geraakt… Ik ben geïnspireerd en weer wekelijks aan het oefenen. Dank voor de liefdevolle begeleiding Anneke & Alissa, partners in shines. Jullie geven plezier, vertrouwen en veiligheid. Kortom: een aanrader.” 

Camie Bonger

Stuur een bericht

Neem contact met me op voor meer informatie. En check in de agenda wanneer de eerstvolgende training staat gepland. Ook bestaat de mogelijkheid voor een privé training of het zelf samenstellen van een groep.

Samenwerken? 
Wij staan zeer open voor samenwerkingen met projecten/scholen waarbinnen deze training goed past.